Vizitezi » Despre noi

Despre noi

Din iunie 1999, MARPRIM, este agentie de turism

De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. MARPRIM o va face in locul tau. Vei putea lasa grijile deoparte si te vei bucura de aer, de vreme buna, alaturi de cei dragi.
Este normal sa fii bine informat asupra locului in care vei sta, despre locurile pe care o sa le vezi, asupra modului in care te poti distra, asupra modalitatilor de transport, asupra ofertei bucatariei locale si in plus trebuie sa ai o idee corecta despre tarife.
Poate vrei sa mergi pe cont propriu sau in grup, in Romania sau in strainatate, cu avionul sau nu, poate vrei sa stai la un hotel de 5 stele sau te duci in camping, poate vrei sa iei masa in restaurante luxoase ori in fast-food-uri, poate vrei doar sa te odihnesti sau iti place viata activa de noapte, sau poate vrei sa-ti inchiriezi o masina. Poate iti plac sporturile nautice sau sa fotografiezi, sa vanezi sau sa pescuiesti. Sau vrei doar sa-ti petreci un week-end reconfortant departe de birou. Ori pur si simplu nu stii ce ti-ar placea mai mult. MARPRIM ITI DA SOLUTII.

Pentru ca Marprim este AGENTIA TA DE TURISM.